11 september 2012

Trouwen op Ameland - Sun, Sea and Salty feet

Soms heb je van die dagen dat alles klopt. En ook op 8 september klopte alles! De lucht was blauw, de zon straalde, aan het strand was een klein briesje en het was de trouwdag van Richard en Sandra!

Een bruiloft op Ameland is altijd mooi, maar als je in september tot negen uur 's avonds lekker op beachterras van Strandpaviljoen de Sunset kunt zitten is dat wel heel bijzonder!

Als ik binnen kom zit Sandra nog in de stoel voor haar en make-up. Richard loopt nog lekker in een korte broek rond en hun familie en gasten zitten lekker op het terras van het huisje. Super relaxed!

We gaan met elkaar naar het strand voor de fotoshoot en Olivier en Floris mogen mee.Olivier en Floris (voor het geval je het nog niet in de gaten had, dat zijn die twee super schattige hondjes) hebben een bijzondere rol vandaag. Floris heeft het makkelijk, hij mag gewoon schattig zijn. Maar Olivier heeft een belangrijke taak. Die hij met glans volbrengt.
Hij draagt namelijk de ringen in een klein tasje.
Na de ceremonie heeft het bruidspaar nog een heel lief en origineel kadootje voor iedereen. Nu kan iedereen lekker de nette schoenen uit en op blote voeten verder feesten.
Ik schreef het al, Sandra en Richard hebben een dag uit het boekje. Inclusief prachtige zonsondergang. Gelukkig ben ik er 's avonds ook om mee te genieten. Het is nog heerlijk warm en het water is lekker.

We maken nog foto's en ik doe een klein dansje aan de waterkant. Want van een bruidspaar, zo'n zonsondergang én het strand wordt ik gewoon heel erg blij!
Trouwlocatie The Sunset
Accommodatie: Vakantiepark Boomhiemke
Kapper: Lucia
Taart: Bakkerij de Jong

1 opmerking:

  1. Jantine WE zijn erg blij dat we je hebben leren kennen want wat zijn de foto''s leuk geworden en die zonsondergang is echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen