21 augustus 2012

Trouwfotografie Ameland - Maurits en Gabrielle

Ik ken Gabrielle en Maurits al een poos. Gabrielle was mijn collega toen ik nog op de VVV werkte en herinneren jullie je Maurits nog? Hij stond al eens voor mijn camera. Maurits fotografeert ook graag en doet mee aan ons fotoclubje in de Toel.

Een stel vol creativiteit, vrolijkheid en gekheid. Ze hadden hun bruiloft van te voren goed uitgedacht en georganiseerd. Niet te serieus, met felle kleurtjes en lieve vrienden en familie.

De tuin was prachtig aangekleed door Maurits zijn zus en zwager. (wauw mensen!)

Ik was al op tijd bij Gabrielle en Maurits thuis, zodat ik alle voorbereidingen kon fotograferen. Meestal fotografeer ik alleen de bruid bij het aankleden, maar nu kon ik ook Maurits fotograferen terwijl hij zich voorbereid op dé dag.


Omdat ze al een aantal jaren samen wonen, haalt Maurits Gabrielle niet bij de voordeur op. Ze hebben een ontmoeting in de tuin. Maurits komt om het hoekje, terwijl Gabrielle de deur uit komt. En omdat ik in het midden sta, kan ik alle emoties fotograferen. I love it! 

Omdat ze als trouwvervoer voor fietsen gekozen hebben, trekken we er met de tandem op uit om foto's te maken op het strand. Thanks Jeroen en Antje-Rixt voor het helpen met de fiets!


Omdat het een ontzettend relaxte dag is, hebben we lekker de tijd om foto's te maken. We gaan ook nog naar de dijk en naar het veldje in de Vleijen om foto's te maken.


Maar dan is het tijd voor het echte werk. Er gaat getrouwd worden! Met vrienden en familie stappen ze op de fiets om naar het kerkje in Nes te gaan.
Iedereen fietst op een zelf versierde fiets. Wat vrolijk!


Als ze de kerk uit komen, staat Tim van Restaurant de Piraat klaar met ijsjes. Wat een goed idee! Het is een heerlijke warme dag, dus die ijsjes gaan er wel in.

Het feest wordt verder gevierd in Café de Driesprong - P&T. Heerlijk op het terras, met feestelijke koek en kleurrijke drankjes. Wat een superfeest!

Visagist: Carola Metz - 0519 543030
IJsjes en entertainment: Restuaruant de Piraat
Trouwlocatie: Doopsgezinde kerkje Nes
Tandem: Fietsverhuur Kiewiet
Feestlocatie: Café de Driesprong
Accesoires: Etsy


6 opmerkingen:

 1. Maurits en Gabriëlle21 augustus 2012 om 12:32

  Wow!! Wat zijn de foto's mooi geworden! En zoveel!! Heel erg bedankt, we zijn nu natuurlijk extra nieuwsgierig naar de andere foto's ;D

  Ontzettend bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Gabriëlle van de VVV Ameland. Kwam haar al tegen tijdens het vrijgezellenfeestje op Ameland. Nu getrouwd! Maurits en Gabriëlle van harte gefeliciteerd. Jantina wat heb je weer een prachtige reportage gemaakt van dit mooie en leuke stel! Groet, NANNE NICOLAI

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, het ziet er echt super-gezellig uit! Goed geregeld zeg, en inderdaad hele mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's van een prachtig stel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nieuwsschierig zitten we samen achter de computer de foto's te bekijken!
  Wat een mooie foto's! Vooral die op de fiets, top stel!
  Prachtige dag met een prachtig feest 's avonds!

  BeantwoordenVerwijderen