30 augustus 2012

Bruiloft Ameland - Nick en Sanne

Sanne en Nick trouwen op 25 augustus. Op Ameland. Met een super originele feest locatie, namelijk de achtertuin van het zomerhuisje van Sanne haar ouders.
Wat een heerlijke plek om een feestje te vieren én een handige locatie, want het is niet heel ver vanaf Strandpaviljoen the Sunset, waar zij elkaar het ja-woord gaan geven.Onderweg tussen het huisje en the Sunset staan bordjes met allerlei grappige kreten, lieve complimentjes en tips. Wat een leuk idee! Niet alleen is het voor Sanne en Nick een verrassing om iedere keer grappige tekstjes te lezen, maar voor hun gasten is het gemakkelijk om de weg naar de trouwlocatie te vinden. Je volgt gewoon de grappige bordjes!


De ceremonie is prachtig en knus. Een persoonlijke ceremonie. Niet alleen de trouwambtenaar spreekt, maar ook Sanne haar ouders, haar zus en Nick zijn moeder. Dat geeft een persoonlijk en emotioneel tintje.
Aan het einde van de trouwceremonie roepen alle gasten "Mazzeltov" terwijl Nick het glas breekt.


Na de felicitaties gaat iedereen weer op de fiets of te voet richting het huisje. Alles is tot in de puntjes geregeld, het ziet er prachtig uit.
Sanne en Nick hebben voor de avond een quiz georganiseerd. Alle gasten zijn in groepjes verdeeld en hebben hun plekje. Iedereen is reuze fanatiek en de sfeer is perfect! Tussen de vragenrondes zijn er heerlijke hapjes, wijnen en drankjes en tijd om te kletsen.


Trouwlocatie The Sunset
Traiteur Jeroen van Nijnatten
Goudsmid Marike Reinhard

Tent Party Verhuur Friesland
Catering Herbert & Friends

Geen opmerkingen:

Een reactie posten