14 juni 2012

Bruidsfotografie - Lars & Irina


8 juni - Ameland

Als ik bij Lars & Irina aan kom, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Het hele huis wordt versierd met ballonnen en vlaggetjes.

Binnen heerst rust. Irina is super rustig en heeft helemaal geen last van bruiloft zenuwen.


Dan wordt het spannend. Lars komt er bijna aan. Tenminste... dat denken we! Irina kan niet voor het raam gaan kijken, omdat iedereen haar dan al  kan zien. Dus doe ik dat maar. Er staan al flink wat mensen te wachten tot ze naar buiten komt.
Gelukkig hoeven we niet lang te wachten.


Voor de fotoreportage gaan we naar het Westerpad. Tot nu toe was het nog steeds droog, ook al drijven er af en toe flinke wolken voorbij. We gaan eerst naar het strand, maar daar krijgen we niet veel tijd. Er schuift een hele donkere wolk voorbij: regen en een beetje onweer.

Gelukkig hadden we genoeg tijd voor een paar mooie strandfoto's!

In het bos hebben we meer geluk. Van de dikke bui blijft maar een kleine miezer over en tegen de tijd dat we weer verder rijden naar een mooie open plek komt de zon ook al weer tevoorschijn.Na de middag, als de trouwplechtigheid in het gemeentehuis van Ameland voorbij is, trouwen Lars en Irina in de Katholieke Kerk in Nes.

Dit is één van de tradities waar ik ontzettend van houd. Wat een bijzonder moment toch!
Irina komt aan de arm van haar vader met drie bruidsjonkers die rozenblaadjes rondstrooien naar Lars toe.

De dames van het Amelander Roeiteam maken een mooie ereboog van roeispanen voor hun teammaatje. Samen met heel veel belleblaas natuurlijk!
 
Bloemenatelier "de Parelmoer"
Kapper "Your Hairstyle
Visagist Carola Metz
Trouwlocatie Gemeente Ameland
Feestlocatie Restaurant de Piraat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten