17 mei 2012

Trouwfotografie - Nicole & Denis

Ameland is internationaal. Uit alle hoeken van de wereld komen mensen vakantie vieren. Maar ook de bruiloften zijn internationaal!

Denis en Nicole wonen in Zwitserland en samen met hun gasten kwamen ze naar Ameland om een mooi bruiloftsfeest te vieren. Met zijn allen in Hotel Noordsee, gezellig met elkaar. 's Ochtends gaan alle gasten het eiland verkennen, terwijl Nicole zich lekker laat verwennen bij visagist en kapper. 

Als ik bij de kamer van Denis aan kom is er een klein beetje stres. Hoe knoop je nou ook alweer die vlinderstrik? Lang leve youtube en met hulp van vrienden komt het goed.
In de kamer van bruid Nicole zijn geen zenuwen te bekennen. De meiden helpen met jurk, kapsel en boeket. Glaasje champagne erbij en er wordt heel wat af gegiebeld.

Het resultaat is geweldig, een prachtig bruidspaar!Omdat Nicole en Denis de wettelijke huwelijksceremonie in Duitsland gedaan hebben, kunnen zij hun persoonlijke ceremonie zo vieren als zij willen. Hun eigen persoonlijke ceremonie is buiten, met blote voeten op het strand van Ameland, zoals ze gepland hadden.
De getuigen spraken lieve woorden en de ringen werden uitgewisseld.
Na de ceremonie was het tijd voor foto's met vrienden en familie om vervolgens met goed BBQ buffet bij strandpaviljoen de Sunset en een knalfeest af te sluiten!

Visagist "'t Badhuys"
Bloemenatelier "de Parelmoer"
Hotel Noordsee
Trouwlocatie de Sunset


1 opmerking: