23 augustus 2011

Paul en Marleen

19 Augustus 2011. DE dag voor Paul en Marleen. De dag waar ze lang naar uit hebben gekeken. Het was eindelijk zover!

Ik mocht al vanaf het klaar maken aanwezig zijn om foto's te maken. Zo mooi op te zien, Marleen die langzaam omgetoverd wordt tot bruid. Paul is druk in de weer met stropdas en manchetknopen. Zenuwachtige familieleden die nog druk bezig zijn met de laatste belangrijke details.





We maken foto's bij de Bureblinkert, op het strand en bij het Oostbos. Prachtige locaties, allemaal mooi bij elkaar in de buurt. Het waait een halve storm en boven op de Bureblinkert krijgen we nog een kleine bui. Gelukkig hebben we een paraplu bij ons!



De huwelijksplechtigheid is in 't Koaikershuus. Heel toepasselijk! Een mooie locatie om buiten te trouwen en met het zonnetje op onze bol is het er heerlijk.



Na het officiele gedeelte gaan we naar Nes, waar Paul en Marleen zullen trouwen in de St. Clemenskerk. Het is een speciale dienst; het koor, de heren Metz en Benthe van Houten zingen me het kippevel op de armen. En als ik om me heen kijk, ben ik daar niet de enige in!


Vervolgens gaan we verder naar de Piraat, waar familie en vrienden samen komen om een feestje te bouwen! Laat dat maar over aan Paul en Marleen, samen met hun familie en vrienden! Dat werd een knalfeest!

4 opmerkingen:

  1. Wat weer een prachtige foto's van een schitterend bruidspaar....!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig om die eerste foto's van onze grote dag te zien! Prachtig! Dat smaakt naar meer! ;-)

    Bedankt Jantina!

    Groetjes Paul en Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie foto's van een stralend stel!

    BeantwoordenVerwijderen